Fyll-i bok

Allt om fyll-i böcker

Fyll-i-bok Våra tjejträffar

september7

Fyll-i-boken ”Våra Tjejkvällar” är en fyll i bok som hjälper er att minnas årets alla härligt fnittriga tjejkvällar.vara-tjejtraffar-fyll-i-bok

Ni vet känslan av ett evigt kacklande, bubblande, fnissande och inte sällan en bit god mat tillsammans med de allra bästa tjejerna. Ihop med tjejgänget kan vi ventilera det där som bara måste komma ut och får precis det svaret vi vill ha. Ser jag tjock ut i den här klänningen? Skulle jag egentligen passa i kort hår? Vad säger det senaste skvallret, vem ska ha barn? Någon som har gift sig, förlovat sig, dött? Vad betyder den blicken från kollegan, är det en vanlig blick eller flörtar han?
Vi tolkar sms, byter recept, ger råd, tar råd, kanske gråter en skvätt, får skrattanfall, diskuterar högt som lågt och har förbannat roligt.
Underbara tjejträffar, vad vore vi utan er?

Fyll-i-boken ”Våra Tjejträffar” hjälper er alla att minnas varje träff och det unika med just den kvällen. Fyll i vem ni är hos, vad som fått er att skratta under kvällen, det hetaste skvallret och mycket mer.
Ha en gemensam bok som följer med på era träffar eller införskaffa varsin och använd ditt exemplar när träffen är hemma hos dig. Boken har plats för 12st tjejkvällar och är utformad för att passa tjejgäng i alla åldrar.

Länge leve tjejkvällen!

posted under Böcker

Comments are closed.

 

Sidor

Kommentarer