Fyll-i bok

Allt om fyll-i böcker

Min Resa – en fyll i bok om resan

februari17

Så här i sportlovstider är det många som packar resväskan och beger sig antingen till soligare breddgrader för sol och bad eller kallare för en stund i skidbacken. Oavsett vart din resa bär passar det perfekt att ha med fyll-i-boken Min resa

min-resa-fyll-i-bok

 I boken skriver du ner allt du tyckte och tänkte om resan. Du fyller i vart du åkte, hur du tog dig dit, vad dina förväntningar på resan var osv. Åt du kanske något riktigt gott på din resa? I boken finns en hel sida där du kan fylla i om vilken den godaste maten var, på vilken restaurang personalen var trevligast, vilken av matställena som låg bäst till och vilken den konstigaste maträtten var! Du kan även skriva ner fakta om platsen som hur många invånare det bor där, om det finns några kända byggnader eller personer.  I slutet av boken finns blanka sidor där du kan föra dagbok under resan.

Perfekt när man ska ut på en resa och vill kunna minnas tillbaka när man väl är hemma igen. Fyll i boken själv på din resa eller ge i present till någon som ska ut i världen.

posted under Böcker

Comments are closed.

 

Sidor

Kommentarer