Fyll-i bok

Allt om fyll-i böcker

Bröllopsbokpaketet

maj6

I Sverige pågår fullständig bröllopshysteri i år. Det är naturligtvis Kronprinsessan Victorias och Daniels stundande bröllop som gör att vi svenskar börjat lusläsa bröllopsmagasin och intressera oss för allt från bröllopstårtor till brudklänningar. Stackars kronprinsparet vet varken ut eller in när alla detaljer till bröllopet ska väljas.
Här finns dock den ultimata lösningen till det förvirrade paret – nämligen Bröllopsbokpaketet.

brollop copy

Bröllop insida 2

Bröllop insida 4

Bröllop insida 3

Bokpaketet består av Planeringsboken och Minnesboken.
I Planeringsboken skriver brudparet dagbok från frieri fram till bröllopsdagen. I boken finns mängder av tips vad gäller bland annat budget, klädsel och bordsplacering. I Planeringsboken finns även en historisk återblick över bröllopet och dess betydelse.
I Minnesboken skriver gästerna sina hälsningar, och där bevaras även foton, torkade blommor, vigselprogram m.m. Låt Minnesboken ligga framme under hela bröllopsdagen så gästerna kan skriva i och läsa vad andra har skrivit.

Bokpaketet är mycket exklusivt, med hårdpärmar och blanklaminerat tryck på matt bakgrund för hög hållbarhet och en lyxig känsla. Böckerna blir en vacker minnessamling att plocka fram och återuppleva sin bröllopsdag och tiden innan.

Unna dig själv en för tidig bröllopsgåva eller ge bort paketet till de nygifta i bröllopspresent.

posted under Böcker

Comments are closed.

 

Sidor

Kommentarer